ЕТ „Роза-1 Стоян Георгиев” е частна семейна фирма, създадена през 1991 г. С основен предмет на дейност производство и търговия на сладкарски изделия. Фирмата предлага широка гама от продукти: торти, рула, пасти, кремове, сиропирани и дребни сладки, кексове, целувки, бутикови торти и др. За изработването им се ползват само продукти със сертификат и доказано качество.

Пазара, към който е насочена търговията не се ограничава до поддържане на собствените ни сладкарници. Голяма част от продукцията се реализира чрез продажба на едро. Работим с детски центрове, кафенета, ресторанти, хотели, почивни бази, супермаркети и др. Доставките се правят на място.
Сладкарница „Роза” следи новите тенденции на пазара, като се съобразява с това кое е най-предпочитано от клиента.

През годините сладкарската верига е затвърдила значителен пазарен дял по българското Черноморие като това включва град Бургас и голяма част от Черноморските населени места и курорти като Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Царево, Китен, Лозенец и др.
Фирмените ни ценности се базират на спазването на традиции, придобиването на нови знания и умения, поддържане на добри взаимоотношения с бизнес парньори, работата в екип. При тази динамика в работата е нужно да съществува хармония и разбиране между колектива.

Фирмените ни политики са свързани с добри партньорства, дългогодишни връзки и отстъпки на редовните клиенти, следене на иновациите, добро отношение към персонала и осигуряване на здравословни и безопасни условия за труд.